Aantal personen: 4
1 hele knoflookbol
400 gr spaghetti
2 eetl gemengde grofgehakte noten (bijv walnoten, hazelnoten en amandelen)
1 eetl. Olie
150 gr quornstukjes (pak koelvak)
1 pot tomatensaus (traditioneel)
1 eetl gehakte peterselie
verder:
bakpapier
( u kunt ook nog 350 gr rul gebakken rundergehakt door de tomatensaus doen. En geraspte kaas op tafel zetten.)
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de knoflookbol overdwars door en leg de helften met de zijkant boven in de voorverwarmde oven. Laat de knoflook in circa 10 min zacht worden. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Rooster de noten in een droge pan 1 min. Verhit de olie en bak er de quorn in aan. Verwarm de tomatensaus en schep er de quorn door. Neem de knoflook uit de oven, pel de teentjes en hak ze heel fijn. Schep de knoflook door de pasta en schep de saus erover. Bestrooi met de noten en garneer met de peterselie.
Lekker met:
Een andijviesalade met balsamico- dressing.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |